AKTUÁLNÍ INFORMACE

UPOZORNĚNÍ NA POVINNOST REGISTRACE DO PŘÍPRAVNÉHO KURSU KE ZKOUŠCE ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI

Vážené žadatelky, vážení žadatelé o zbrojní průkaz,

účast v přípravném kursu pro získání zbrojního průkazu, který se koná vždy dvě soboty před příslušnou úterní zkouškou odborné způsobilosti, je podmíněna  předchozí registrací. Tato registrace je z organizačních a bezpečnostních důvodů povinná a bez jejího řádného provedení nelze žadatele o ZP do přípravného kursu zařadit.

Registraci provedete kliknutím na následující odkaz: registrace.strelnicesmirice.cz/register

Termín registrace: nejpozději 5 pracovních dnů před první sobotou, kdy se koná přípravný kurs. Registrace do přípravného kursu bude bude žadateli o ZP potvrzena (formou odpovědního e-mailu).

Podmínky pro uplatnění slevy ze základní ceny přípravného kurzu

Slevu ze základní ceny (ceník viz samostatná záložka) lze uplatnit výlučně v případě, kdy žadatel o ZP neuspěje v praktické části zkoušky odborné způsobilosti (tj. nesloží zkoušku z bezpečné manipulace se zbraněmi a střelivem, nebo ze střelby), a zároveň je absolventem přípravného kurzu konaného na střelnici ve Smiřicích, a to v posledních 12 měsících od data, kdy se opět hlásí ke ZOZ.

Slevu ze základní ceny nelze uplatňovat v případě, kdy se žadatel zúčastní pouze části přípravného kurzu nebo pouze ZOZ (náklady na ZOZ a přípravný kurz jsou nedělitelné), nebo v případě neúspěchu při testech.

Pro zkrácení doby nutné pro všechny potřebné administrativní úkony Vás prosíme, abyste částku potřebnou pro úhradu účastnického poplatku (kursovného) zaslali v předstihu nejméně 5 pracovních dnů na bankovní účet KSS, z.s., č. 2901462375/2010.

Při platbě přes bankovní účet uveďte do zprávy pro příjemce své jméno a příjmení a datum zkoušky, která Vám byla přidělena Policií ČR.

Postup pro případ nefunkčnosti registračního odkazu

na elektronickou adresu Klubu střelců Smiřice, s.z. (strelnice.smirice@seznam.cz) zašlete e-mail, přičemž do předmětu tohoto e-mailu vložte text „registrace do přípravného kursu“ a do těla e-mailu vepište své registrační údaje v rozsahu:

– jméno a příjmení (povinný údaj),
– skupiny zbrojního průkazu, které byly uvedeny do přihlášky na Policii ČR (povinný údaj),
– datum zkoušky odborné způsobilosti, na kterou je žadatel přihlášen (povinný údaj) a
– kontaktní telefonní číslo (nepovinný údaj).

S těmito Vámi poskytnutými údaji budeme nakládat v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář